City Kompakt MiniGolf er den perfekte løsning for dig, som går med tanker om at anlægge en minigolfbane, der kan tiltrække alle typer gæster til hygge og afslapning.

Vil du opgradere dit gamle minigolfanlæg til et nyt og spændende, eller vil du tilbyde dine kunder en ny og unik spiloplevelse ud over det sædvanlige? Så er et City Kompakt MiniGolf anlæg fra City Golf Europe svaret.

City Kompakt MiniGolf anlæg bygges på stedet med kunstgræsbaner og kan købes i 3 forskellige størrelser.  Vælg mellem 9, 12 og 18 huller.

City Kompakt MiniGolf genererer høj indtægt og giver dig flere glade og tilfredse kunder, som kommer tilbage flere gange.

Let og svært

City Kompakt MiniGolf ligner rigtige golfbaner. Banens design fremmer gæstens spilleglæde. Hvert hul byder på en let og en svær måde at spille hullet på.

City Kompakt MiniGolf tager minigolf til et højere niveau. Kunstgræsset gør, at bolden opfører sig som på en rigtig nyklippet golf green.

Maximal spiloplevelse

Banerne bygges af naturmateriale samt en speciel overflade af kunstgræs, fint fairway græs, grovere ruffgræs og hvidt græs i “sandbunkerne”. Hvert eneste hul fra 1 til 9, 12 eller 18 er unikt og nøje designet, testet og udformet for at give en maximal spiloplevelse for din kunde.

Alle kan spille og hygge sig sammen, uanset om det er familien, de unge, de ældre, firmaet på udflugt, party eller polterabend indslaget eller de seriøse golfspillere. Anlægget er også handicapvenligt.

All inclusive

City Golf Europe forbereder pladsen, hvor dit anlæg skal ligge. Vi tager os af alt fra tegninger, design og selve anlægsarbejdet til hele anlægget med flisegange står klart til brug.

Kontakt Extremagent.dk  på mail: kim@extremagent.dk eller tlf 42 25 16 87, og lad os sammen finde en løsning der passer dig.

Fakta

  • Fra 250 m2 og op til flere hundrede
  • 9-12-18 huller
  • 2-4 ugers byggetid
  • Udendørs eller indendørs