City Adventure Golf er baner med forskellige temaer, indendørs eller udendørs, baner med eller uden større eller mindre konstruktioner, vandsystemer, sandbunkers, forhindringer og udsmykninger.

Banerne minder om “rigtige” golfbaner, dog med forskel at der er putte afstand til alle huller.

Hvad kan du få

Vi tilbyder 2 varianter: Naturbaner og helt skræddersyede baner – Custom Made (f.eks. Afrika, Pirat eller Middelalder tema), hvor det kun er fantasien der sætter grænser. Se et eksempel fra Jambo Feriepark

En City Golf Adventure Miniolf bane giver dig en fantastisk mulighed for at tiltrække eller fastholde gæster og skabe meromsætning. Banen er spændende og anderledes for dine gæster, og din investering bliver hurtigt til en god forretning.

Naturbane

Vores spændende og smukke baner i naturmaterialer giver en minigolfoplevelse i flotte omgivelser. Helhedsindtrykkes kan f.eks. fuldendes med vand, sten eller små broer.

At spille minigolf på en af vores City Adventure Golf giver en afslappende og samtidigt udfordrende oplevelse.

Vores baner anlægges på en vel planeret og drænet overflade med kunstgræs af bedste kvalitet. På fairway anvendes et fint kortklippet græs og på siderne anvendes et grovere græs med længere strå. Designet for at give nær den samme spilfornemmelse, som når du spiller på rigtigt græs.

VI kan også anlægge Adventure banerne indendørs. Som du kan se hos Golfskoven i Aarhus eller hos Cecilies i Herlev og Cecilies i City 2

Custom Made

I designet af vores Custom Made baner, er det kun fantasien, som  sætter grænser.

En Custom Made bane giver dig mulighed for valg af tema og udsmykning. Banen får sit eget udtryk, som kan komme fra det lokale område, en attraktion, din virksomhed eller noget helt andet.  Vi har lavet baner med jungle-tema, by-tema og pirat-tema. Men skriv endelig til os for at høre mere omkring mulighederne.

Vælger du en løsning med dit eget tema og ideer til udsmykning, designer vi banerne, som du ønsker det. Det vil give dig en helt unik bane med en helhedsløsning, som giver den rigtige stemning for dine kunder.

Kontakt Extremagent.dk på mail: kim@extremagent.dk eller tlf. 42 25 16 87, og lad os sammen finde en løsning der passer dig.

Fakta
  • Fra 500 m2 og 3500 m2
  • 9 – 12 eller 18 huller
  • Byggetid afhænger af størrelse
  • Udendørs eller indendørs

Er en City Adventure Golf bane lige over jeres budget, så vil en City Kompakt Golf bane være mere for jer.