Blacklight Adventure Minigolf er fremtiden

Invester i fremtidens spil – Blacklight Adventure Minigolf – med fantastisk høj profitabilitet og tilbagebetaling.

Extremagent.dk og City Golf Europe er stolte af at præsentere det hotteste nye alternativ inden for traditionel minigolf.

Indendørs minigolf vil aldrig blive det samme igen.

Blacklight Adventure Minigolf er en af de hurtigst voksende trends i de rekreative miljøer i byer af enhver størrelse og som en ekstra attraktion i allerede eksisterende centre inden for sport, turisme, aktivitetscentre og andre rekreative centre.

Du kan opleve et Blacklight Minigolf anlæg hos bla. Skallerup Seaside Resort ved Lønstrup i Nordjylland eller i Husum i Schleswig, lige ovre på den anden side af grænsen. Se videoen nederst på denne side.

Vælg mellem to versioner:

Blacklight Adventure Minigolf (med eller uden 3D effekt)
Blacklight Minigolf (med eller uden 3D effekt)

Banerne tilbyder unikke fordele for entreprenører og investorer så vel som ejere og operatører.
Banerne designes individuelt til netop dit behov og dit budget, og du behøver kun allokere et lokale på mindst 150 m2 for en 9 hullers minigolf bane.

Har du et åbent rum kan vi også foreslå et design, der tager hensyn til konfigurering og skalering. Banerne kan bygges overalt – over eller under jorden: i shoppingcentre med ledige åbne rum eller i ledige butikslokaler, i tomme erhvervsejendomme eller måske i en stor tom kælder.

Den perfekte investering, der kan booste dit salg af mad og drikkevarer, andre varer du allerede har i din butik, eller andre aktivitetstilbud hos dig.

Kontakt Extremagent.dk på mail: kim@extremagent.dk eller på tlf. 42 25 16 87, og lad os sammen finde en løsning der passer dig.

  • Fra 150 m2 og op til flere hundrede
  • 9-12-18 huller
  • Byggetid afhænger af størrelse
  • Indendørs

Steder med Blacklight Adventure:


Hvis du er mere til en udendørs Adventure Minigolfbane, så skal du læse om City Adventure Golf.